Magunkról

 

Filozófiánk:

Elsőként szeretnénk kiemelni, hogy a légifilmezést nem munkának, hanem sokkal inkább egy kihívásokkal teli, érdekes, kreativitást igénylő feladatnak tekintjük. Számunkra ugyan olyan fontos, hogy jó felvételek szülessenek, mint megrendelőink számára. Mi magunk is készítünk filmeket, így nem csak az repülőeszközeink irányításában van tapasztalatunk, hanem a képalkotásban is.

Ismerjük eszközeink korlátait, és saját határainkat, ezért nem vállalunk fel olyan feladatot, aminek a megvalósítására nincs elképzelésünk, vagy már előre látható, hogy nem a megfelelő eredmény fog születni.

Nagy hangsúlyt fektetünk az előkészítésre, a tervezésre, és a pontos kommunikációra. Munkáink során mindig tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az adott helyszín, az aktuális meteorológiai körülmények, és a fényviszonyok milyen légifelvételek készítését teszik lehetővé.

Mind magunkat, mind pedig eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, hogy a legjobb minőséget tudjunk szolgáltatni.

Megrendelőink filmjének sikere, a mi szakmai sikerünk is.

 

Áraink:

Hosszú távon gondolkozunk, ezért árképzésünk is ennek megfelelő. Árainkban foglaltatnak:

 • a cég fenntartási költségei, adók, járulékok
 • felelősségbiztosítás
 • marketing, és promóciós költségek
 • munkabérek
 • kiszállási költségek
 • amortizáció és fejlesztési kiadások
 • profit

 

Csapatunk:

Kubicsek Attila
ügyvezető, pilóta, légi operatőr

1996-óta repülök, és eddig közel 3000 órát töltöttem a levegőben. Jártasságom van a fotózás, filmezés (kamerakezelés, vágás) területén is, ami nagymértékben segíti a fotósokkal, operatőrökkel való közös munkát. Ahhoz, hogy egy légi forgatás alkalmával ténylegesen a kívánt képek szülessenek, fontos, hogy a pilóta és az operatőr egy „nyelvet” beszéljen, és a pilóta tökéletesen értse, hogy milyen felvételekre van igény.
Míg az operatőrnek nem kell tudni repülőt vezetni, ellenben jó, ha a pilótának van jártassága az operatőri munkában!

Repült eszközök:

 • motoros siklóernyő
 • repülőgép (Zlin-142, Cessna 150, 152, 172, 182)
 • gyrocopter (autogyro) (MTO-Sport, Aplollo-G1)


Orosz Márton
RC modell pilóta, operatőr

Gyermekkorom óta foglalkoztat a különböző repülő eszközökkel történő modellezés, csakúgy mint a képalkotás különféle lehetőségei.

A fotózást még analóg filmes gépekkel kezdtem. Átéltem a fotózás, filmezés digitalizálódását, amit akkoriban még nehezen tudtunk elfogadni valós alternatívaként. Mára azonban a digitális technikákkal is kiváló minőségű felvételeket lehet készíteni.

2006-ban lehetőségem nyílt arra, hogy a modellezést összekapcsoljam fotózással-filmezéssel. Mára leginkább a mozgóképek készítése köti le a figyelmemet, amihez kiváló lehetőséget nyújtanak a multirotoros modellek. Jelenleg ez az eszköz adja a legnagyobb szabadságot a kameramozgatásban.

 Repült eszközök:

 • Multirotoros távirányítású modellek (quad, hexa és octocopter)

 

Klein Péter
marketing munkatárs

....................

Erős László
IT munkatárs

...........................

Majoros Gabriella
ügyintéző, aszisztens

...................................